FiraFan 2015

CAT · ES
logotype
Jun
2017

FiraFan 2015 · 3a Fira del Col·leccionisme

 

QUÈ ÉS?

FIRAFAN (FAN admirador o seguidor d'alguna cosa o d’algú. El terme prové de l'anglès fanàtic, el fan és una persona que defensa amb passió i tenacitat les seves preferències), és una fira perquè tots els col·leccionistes de cinema, còmic, música i videojoc tinguin un espai anual per a la venda i compra. Tenen cabuda tots els productes que generen un col·leccionisme fanàtic: música, cinema, còmic, videojoc, sèries de TV, sèries de animació, literatura fantàstica o de ciència ficció y tot el merchandising que envolta aquests mons, joguines, figures de col·leccionisme, roba, pòsters, il·lustracions,objectes de culte o disseny...

QUI HI PARTICIPA?

Hi participen tant negocis professionals com a usuaris no professionals que venen part de les seves col·leccions.

QUAN ES CELEBRA?

La fira es celebrarà el diumenge 16 d'agost, per aprofitar l'afluència de públic que té el poble durant aquestes dates. L'horari d’obertura al públic serà d'11 a 21 h amb dos hores prèvies i posteriors pel muntatge i recollida, deixant l’horari de reserva total de 9 a 23 h.

ON ES CELEBRA?

L'espai de l'esdeveniment serà el Palau d'Esports i Congressos de Platja d’Aro (Girona). És tracta d’un espai cobert.

TARIFES

El preu mínim de lloguer de l’espai( 2x2 amb taula i cadires incloses) es de 25 €. Si es desitja disposar de més espai, cada taula extra es pagarà a 6 €.

PARTICIPACIO

Per confirmar la participació (data límit 26 de juliol):

-Escollir una tipologia d’estand, venta, intercanvi o ambdues.

-Especificar numero de taules i cadires que es necessiten.

-Omplir el full que adjuntem (PDF)

-Fer un ingrés de la quantitat final ( depenent del numero de taules demanades) en aquest compte, 0081-0157-74-0001369140 (Banc Sabadell) CONCEPTE- FIRAFAN 2015.

-Enviar el full d’inscripció omplert i un comprovant de d’ingrés a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.